Οκτώβριος 18, 2018

Select your Top Menu from wp menus
Leaderboard

Coca-Cola HBC: Στα 191,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο

Coca-Cola HBC: Στα 191,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο

Κατά το ίδιο διάστημα τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 209,6 εκατ.ευρώ έναντι 150,4 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου καταγράφοντας αύξηση 39,4%.Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας τα συγκρίσιμα βασικά κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα €0,576 καταγράφοντας αύξηση 38,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα €0,526, καταγράφοντας αύξηση 35,9% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Σημειώνεται ότι τα καθαρά κέρδη και τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη αναφέρονται σε καθαρά κέρδη και συγκρίσιμα καθαρά κέρδη μετά φόρων αναλογούντα σε ιδιοκτήτες της μητρικής εταιρείας.
AdTech Ad

Αναφερόμενος στην πορεία και τα αποτελέσματα της εταιρείας ο κ. Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC AG, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα εξαιρετικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του έτους, που χαρακτηρίζονται από αύξηση του όγκου πωλήσεων και των εσόδων από πωλήσεις ανά κιβώτιο και στους τρεις τομείς δραστηριότητάς μας. Είναι επίσης πολύ ικανοποιητικό να βλέπουμε την αύξηση των εσόδων να μεταφράζεται σε σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας σχετικά με την αξιοποίηση των παγίων μας και τη βελτίωση της κερδοφορίας μέσω της λειτουργικής μόχλευσης είναι ισχυρή και αποδίδει καλά αποτελέσματα.Είμαστε σε καλό δρόμο για την αύξηση των εσόδων και του περιθωρίου κέρδους, με τον οργανισμό ενδυναμωμένο από την πρόοδο που έχουμε επιτύχει σε σχέση με τους χρηματοοικονομικούς μας στόχους για το 2020».

Post source : ΑΠΕ

Related posts