Οκτώβριος 18, 2018

Select your Top Menu from wp menus
Leaderboard

ΟΠΑΠ: Περισσότερα από 49 εκατομμύρια κέρδη στο πάμε στοίχημα των Αύγουστο

ΟΠΑΠ: Περισσότερα από 49 εκατομμύρια κέρδη στο πάμε στοίχημα των Αύγουστο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 49 εκατομμύρια ευρώ.

Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το
«Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Πικέρμι, κέρδισε 19.959,97 ευρώ. Επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό» και το «Σύνολο Γκολ» σε 4 αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί

Oι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.
Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τα over 2,5 στα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους-Κιέβο και το δεύτερο έχει τις νίκες της Άρσεναλ, της Μπάγερν και του Ολυμπιακού. Την Κυριακή, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Σάλκε, του Παναθηναϊκού και της Νάπολι.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο Super Παρολί, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Σουηδίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας) και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Πολωνίας).

Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

 

Related posts